Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αναγνώστες και Ιερόπαιδες από το Βόλο στην ενορία μας


 
Στο πλαίσιο της φροντίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού για τους αναγνώστες και ιερόπαιδες πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου, επίσκεψη στην Ενορία μας, ομάδος των παιδιών αυτών με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την νεανική μας προσπάθεια, καθώς επίσης και να έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Υπεύθυνο ιερέα Νεότητος Αρχιμ. Πολύκαρπο Μπόγρη.

Τα παιδιά το μεσημέρι επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, όπου τους προσφέρθηκε γεύμα και το  απόγευμα επισκέφθηκαν το Ναό μας.  Ξεναγήθηκαν και άκουσαν για την ιστορία του Ναού μας, προσκύνησαν το ιερό λείψανο του Αγίου Νεκταρίου, επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας και παρακολούθησαν τις Νεανικές Δραστηριότητές μας. Στη συνέχεια η ομάδα των αναγνωστών και ιεροπαίδων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, παρακολούθησε την ομιλία του Πανοσιολ. Αρχιμ. Πολυκάρπου Μπόγρη ο οποίος αναφέρθηκε στο μήνυμα που καλούμεθα να μεταφέρουμε στον κόσμο σήμερα ως άνθρωποι που βιώνουν την χαρά του Ευαγγελίου και την αλήθεια της πίστεως, καθώς επίσης και την ευθύνη της ποιμαντικής μας παρουσίας τόσο των σημερινών κληρικών που διακονούν στην Εκκλησία, όσο και όλων εκείνων που προτίθενται να τη διακονήσουν στο μέλλον.
Τα παιδιά συνοδευόνταν από τον Ιερολογιώτατο Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο, ενώ προσφέρθηκε δεξίωση με την ευγενική φροντίδα και μέριμνα των ενοριτισσών μας Θάλειας και Μαρίας Σταματοπούλου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου