Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ενοριακή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Κατηχητικών 2011 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟ) "έπεται συνέχεια φωτογραφιών

Στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και στην προσέγγιση του μυστηρίου της εορτής της Σαρκώσεως του Λόγου του Θεού, μας μετέφεραν σήμερα το βράδυ τα παιδιά των Κατηχητικών μας δραστηριοτήτων με την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συμμετείχαν  η Παιδική Χορωδία (παιδιά Δημοτικού) , η Νεανική Χορωδία (παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου) και η Παραδοσιακή Χορωδία (Ενήλικες) του Ναού μας, τα Παραδοσιακή χορευτικά τμήματα (Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Στελεχών και Αποφοίτων), το Θεατρικό τμήμα του Ναού μας το οποίο παρουσίασε το θεατρικό έργο «Τα κηροπήγια του Εφημέριου», σε διασκευή από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση καθώς επίσης και τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας τα οποία παρουσίασαν το θεατρικό «Η Θεία Γέννηση».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν τα παιδιά των κατηχητικών μας δραστηριοτήτων, οι γονείς τους και οι ενορίτες μας οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και από τις ερμηνείες των παιδιών τα οποία με ζωντάνια και ενθουσιασμό μας μετέφεραν στα παιδικά μας χρόνια υποδεικνύοντας και στους μεγάλους τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά προσεγγίζουν το θαύμα και την γιορτή που δεν είναι άλλος από την ταπείνωση και την προσφορά της πίστης μας και της αγάπης μας.
Στην Χριστουγεννιάτικη μας εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ιερείς και συνεργάτες του Ναού μας καθώς επίσης οι κατηχητές, τα στελέχη του νεανικού μας έργου και οι φίλοι της νεανικής μας προσπάθειας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Τσιμούρης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτου μας αλλά και συνοπτικά μας ανέλυσε το νόημα του Περιβόητου Θαύματος της Γεννήσεως του Χριστού.



4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!Μας ενθουσιάσατε και μας συγκινήσατε!!!
    π.Δημήτριος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους!!!Πολλή όμορφη εκδήλωση!!!!
    Κοτσίκα Στέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι υπολοιπες φωτογραφιες ποτε θα ανεβουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα στην εβδομάδα θα ανεβάσουμε τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ότι υλικό έχουμε σχετικό με τη γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή