Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Φωτογραφίες από το 6ο ενοριακό μας τσάϊ

Μέσα σε κλίμα χαράς, ζεστασιάς, αληθινής επικοινωνίας  και ενότητας, λίγο πρίν την έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό μας Κέντρο το 6ο ενοριακό μας τσάϊ.

Κατάμεστη η αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου, από τους ενορίτες μας και φίλους της προσπάθειάς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ναού μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Γεμάτα και τα τραπέζια από εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες και προσφέρθηκαν κατάλληλα για την περίσταση.


Προς τους συγκεντρωμένους μίλησαν επίκαιρα ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αρχιμ. Ιερόθεος Βαμβακάρης, παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις, λατρευτικές και πνευματικές, κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και ο Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης μιλώντας για την περίοδο που ο Θεός μας αξιώνει να ζήσουμε.


Ένα επίκαιρο πρόγραμμα με τραγούδια που είχε ευοιμάσει η μουσικός Μαρία Κάτσαρη με την ευθύνη του π. Δημητρίου Αρώνη, έδωσε στην συνέχεια κέφι και χαρά σε όλους μας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πόσο οι άνθρωποι μπορούμε να είμαστε κοντά και να χαιρόμαστε αληθινά.


Στο τέλος έγινε λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκαν δώρα τα οποία είχαν προσφέρει για τον λόγο αυτό άνθρωποι που βοηθούν τό έργο της ενορίας μας. Θερμές οι ευχαριστίες μας σε όλους όσους γίνονται συνεργοί αγάπης, στην ενοριακή μας προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου