Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η εκδήλωση της 25ης Μαρτίου στην Ενορία μας. (Φωτογραφίες)


Μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας, η εορταστική εκδήλωση των Κατηχητικών μας σχολείων για την 25η Μαρτίου του 1821.



Η αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου ήταν κατάμεστη από τους γονείς των παιδιών μας και από ενορίτες οι οποίοι εθαύμασαν τον ενθουσιαμό και το ταλέντο των παιδιών.

 Στην αρχή παρέλασαν τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας με τις ελληνικές σημάίες και στην συνέχεια παρουσιάσθηκε πρόγραμμα με επίκαιρα από την Παιδική, Νεανική και Παραδοσιακή Χορωδία του Ναού μας υπό την διεύθυνση του Πρεσβ. Δημητρίου Αρώνη.


 Μία επίκαιρη προβολή για την προετοιμασία της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν αρκετά κατατοπιστική για να φρεσκέρει την μνήμη όλων μας έτσι ώστε να μην ξεχνούμε οι σημερινοί Νεοέλληνες τους αγώνες των πατέρων μας αλλά να εμπνεόμαστε για την σημερινή πραγματικότητα.


 Τέλος η εορταστική μας εκδήλωση έκλεισε με τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του Ναού μας τα οποία παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Λίγο πριν τελειώσουμε όλοι μας ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου