Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, προστάτου των καρκινοπαθών, στην ενορία μας.


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, βαθειάς ευλάβειας αλλά και μεγαλοπρέπειας έγινε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στην ενορία μας. 





Την κάρα μετέφερε από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη Χαλκίδος ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιάκωβος και την υποδέχθηκε εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφων Καπογιάννης μαζί με τους ιερείς του Ναού μας και τις εκατοντάδες των πιστών ενοριτών μας αλλά και προσκυνητών.



Αξίζει να αναφέρουμε και την παρουσία των παιδιών και των νέων των κατηχητικών μας σχολείων μαζί με τους κατηχητές τους τα οποία συμμετείχαν στην πάνδημη υποδοχή.



  
Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ναό μας μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, όπου καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες και πνευματικές ομιλίες κι ο Ναός θα παραμένει ανοιχτός για να έχουν την δυνατότητα οι πιστοί και οι ευλαβείς προσκυνητές να ασπάζονται το χαριτόβρυτο λείψανο. (Μπορείτε να δείτε το σχετικό πρόγραμμα στην ανάρτησή μας ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 21012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου