Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η δύναμη της πίστεως και η ελπίδα μας.




Με λαμπρότητα, κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η μνήμη του προστάτου αγίου μας, Αγίου Δημητρίου του μεγαλομάρτυρος, στην Ενορία μας και στο πλαίσιο των εορτασμών της ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2012.
Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο,  περιστοιχιζόμενος από τους πατέρες του Ναού και προσκεκλημένους πατέρες από ενορίες της Μητροπόλεώς μας.






Πλήθη λαού και σήμερα κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό δίνοντας με τον τρόπο αυτό μία δυναμική μαρτυρία πίστεως αλλά και ελπίδας ότι στην δύσκολη σημερινή εποχή μας είναι σημαντικό να ζούμε με την πίστη στον Θεό και τα ιδανικά του Γένους μας.
Στην Θεία Λειοτυργία παρευρέθηκε ο Εντιμότατος Υπουργός Εθνικής παιδείας και διά βίου μάθησης κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, ο Αντοπεριφερειάρχης Στέφανος Χρήστου και άλλοι επίσημοι.








Επίσης αντιπροσωπέιες μαθητών από τα Σχολεία της Ενορίας μας καθώς επίσης και του Γυμνασίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της "Πειραϊκής Εκκλησίας" αναμετάδωσε την Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου