Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Χριστούγεννα 2014 στην ενορία μας (Φωτογραφίες)

Την Ενανθρώπηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού γιορτάσαμε και φέτος  με πρωτοστάτες για μία ακόμη φορά τους νέους. 
Πλήθος δραστηριοτήτων όπως ο στολισμός του Πνευματικού μας Κέντρου από τα παιδιά, η προβολή επίκαιρης χριστουγεννιάτικης ταινίας αλλά και οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα μικρά μας παιδιά, προετοίμασαν και εισήγαγαν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα της γιορτής. 
Αποκορύφωμα των εορταστικών αυτών εκδηλώσεων ήταν η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στον Κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ στον Πειραιά. Η εορτή περιείχε επίκαιρα θεατρικά δρώμενα, τραγούδια αλλά και ερμηνεία του πραγματικού νοήματος των Χριστουγέννων. Στο τέλος της εορτής μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη παραμονή των Χριστουγέννων όπου τα παιδιά μας βγήκαν για τα κάλαντα καθώς επίσης και ανήμερα των Χριστουγέννων στις 4.00 π.μ. όπου έψαλλαν ξανά τα κάλαντα για να ξυπνήσουν τον κόσμο να έρθει στην πρωινή Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων. Το κάλεσμα είχε ανταπόκριση και μικροί και μεγάλοι βρισκόντουσαν από νωρίς τόσο στα κάλαντα όσο και εν συνεχεία στην Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας της Ακολουθίας, παρατέθηκε εορταστικό πρωινό για όλους τους ενορίτες ενώ τα παιδιά μας έψαλλαν μαζί με όλο τον κόσμο για μία ακόμη φορά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
























































Και του χρόνου ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου