Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε την «εισβολή» – Χιλιάδες πρόσφυγες στις ακτές Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας.


Το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε την «εισβολή» – Χιλιάδες πρόσφυγες στις ακτές Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας
Μιλούνια εξαθλιωμένων ανθρώπων, προσφύγων από τα μέτωπα του τζιχαντισμού σε Μέση Ανατολή και Αφρική, «αδειάζονται» στις ακτές της Ελλάδας και της Ιταλίας.
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ενώ το Ινστιτούτο Quilliam είχε προειδοποιήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου κανείς στην Ευρώπη δεν ασχολήθηκε.
Προσηλωμένοι άπαντες με τις γερμανικές προτεραιότητες, την οικονομική κρίση (που η Γερμανία προκάλεσε και συντηρεί) και το ουκρανικό, που πάλι η Γερμανία δημιούργησε, πιάστηκαν ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κοσμοπλημμύρα της προσφυγιάς.
Eίχαμε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή για αυτό που σχεδιαζόταν και τώρα μας ήλθε. Όμως, όσο μεγάλη επισκεψιμότητα κι εάν έχουμε ως σάιτ, όταν στο σύνολό της η ελληνική δημοσιογραφία, η οποία αποδεικνύεται καθημερινά στο σύνολό της «άθλημα» αγράμματων μικρονοϊκών γκεμπελίσκων, είμαστε οι μόνοι που φωνάζουμε, οι μόνοι που κάνουμε τον κόπο να σας ενημερώνουμε απευθείας από ξένες πηγές, πόσους πραγματικά δυνάμεθα να ενημερώσουμε για τον μεγάλο κίνδυνο;
Όταν οι άλλοι σιωπούν και τώρα ξαφνικά «ανακάλυψαν» ότι έχουμε πρόβλημα. ΜΜΕ και αντιπολίτευση, υποκινούμενοι φυσικά όχι από εθνικούς ή ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά από τη μικροπολιτική, λες και τα εθνικά θέματα προσφέρονται για αντιπολίτευση ή συμπολίτευση.
Τώρα, λοιπόν, δύο μήνες μετά από το πρώτο μας δημοσίευμα, ξύπνησαν όλοι τους και επικαλούμενοι τον ΟΗΕ μας λένε ότι το τελευταίο διάστημα η χώρα δέχεται ένα μεγάλο ρεύμα προσφύγων πολέμου το οποίο και αναμένεται να ενταθεί, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Συγχαρητήρια κύριοι, με δύο μήνες καθυστέρηση, έπρεπε να φτάσουν οι καραβιές στις ακτές μας για να πάρετε είδηση αυτό που είχε προαναγγελθεί!
Κυβερνητικοί κύκλοι, αντί να κοιτάξουν να αντιμετωπίσουν την καθοδηγούμενη «εισβολή» από το Ισλαμικό Κράτος, μιλάνε για ανύπαρκτες υπάρχουσες υποδομές υποδοχής προσφύγων, κατηγορώντας την κυβέρνηση Σαμαρά ότι δεν υλοποίησε απολύτως τίποτα και άφησε αναξιοποίητα κονδύλια της Ε.Ε. κι ας γνώριζε -μέσω της Ύπατης Αρμοστείας- ότι θα υπάρξουν έκτακτες καταστάσεις.
Προσοχή εδώ. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταδίκασε στις εκλογές την κυβέρνηση Σαμαρά. Τι ακριβώς «υπενθυμίζουν» οι κυβερνητικές πηγές; Ότι διώξαμε μια άχρηστη κυβέρνηση; Το γνωρίζουμε αυτό! Τι άλλο μας λένε; Μας λένε, ευθέως, ότι το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν που και πώς να φιλοξενήσουν τα μιλούνια που μας στέλνει το Ισλαμικό Κράτος και το τουρκικό παρακράτος. Δηλαδή, αποδεχόμαστε τη μοίρα που οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν για εμάς.
Και μάλιστα διαρρέουν ότι η νέα κυβέρνηση αντί να θέσει σε συναγερμό την ασφάλεια της χώρας, από την πρωτοφανή εισβολή εξαθλιωμένων ανθρώπων που χρησιμοποιούνται από τον τζιχαντισμό ως πληθυσμός αποσταθεροποίησης της Ευρώπης, με πρώτα θύματα τις χτυπημένες από την κρίση Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, η κυβέρνηση εκπονεί ήδη έκτακτο σχέδιο για τη φιλοξενία των προσφύγων!
Ενημερώνουν μάλιστα ότι ξεκίνησαν να λειτουργούν ως καταυλισμοί προσφύγων εγκαταλελειμμένα κτίρια του δημοσίου και του στρατού, προσθέτοντας ότι η αντιμετώπιση του προσφυγικού ρεύματος απαιτεί ενεργοποίηση των ευρωπαϊκών μηχανισμών, στους οποίους η ελληνική κυβέρνηση έχει απευθυνθεί, ενώ έχει ζητηθεί, μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, να υπάρξει μετεγκατάσταση προσφύγων από τη Συρία σε άλλες χώρες. Άρες μάρες κουκουνάρες, κύριοι της κυβέρνησης.
Οι κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν τέλος, ότι αναμένονται και από τα υπόλοιπα κόμματα συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις και όχι μικροκομματική εκμετάλλευση ενός οικουμενικού ζητήματος.
Προφανώς και όλο το πολιτικό μας σύστημα έχει «μπλοκάρει», δεν ξέρει τι τους γίνεται και από που τους έρχεται.
Σαφώς και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι που ξεβράζονται στις ακτές μας είναι θύματα ενός φρικτού πολέμου και η ανθρωπιά μας προστάζει πάνω από όλα να τους φερθούμε καλά. Το θέμα όμως κύριοι είναι ΑΜΕΣΑ όλοι αυτοί οι άνθρωποι να σταματήσουν να φτάνουν στις ακτές μας.
Κινείστε γη και ουρανό να σταματήσει η Τουρκία να μας εξάγει το πρόβλημα. Η ίδια Τουρκία που χρηματοδοτεί και υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος.
Κυνηγήστε τους δουλέμπορους που αλωνίζουν στη Μεσόγειο. Αντιμετωπίστε τους ως πειρατές. Κάντε ό,τι μπορείτε για να διαλύσετε τα διεθνή κυκλώματα τζιχαντιστών και άλλων σκοτεινών «οργανώσεων» που μεταφέρουν ανθρώπους στοιβαγμένους σε αμπάρια, ή φορτωμένους σε λέμβους που βυθίζονται έξω από τις ακτές μας, ώστε να περισυλλεχθούν ως ναυαγοί.
Όλα αυτά τα «δρομολόγια» ξεκινάνε από τις ακτές της Τουρκίας! Φέρτε την Τουρκία αντιμέτωπη με τις ευθύνες της διεθνώς, στους διεθνείς οργανισμούς, ξεμπροστιάστε τους σχεδιασμούς του καθεστώτος Ερντογάν. Αλλά σε καμία περίπτωση μην αποδεχτείτε να γίνει η Ελλάδα «αποθήκη» αυτών των δυστυχισμένων ψυχών, όπως είναι ο σχεδιασμός των τζιχαντιστών.
Ποιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης; Η υποδοχή και η φιλοξενία ή η αντιμετώπιση του προβλήματος στη ρίζα του; Μην μας απαντήσετε και τα δύο, και τα δύο δεν γίνονται. Η Ευρώπη δέχεται εισβολή, αθώων ανθρώπων, που χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους για να εξυπηρετήσουν τους σχεδιασμούς αποσταθεροποίησης όλης της Μεσογείου.
Μπορείτε να αντιληφθείτε τι γράφουμε ή η βλακεία αγκαζέ με τις ιδεοληψίες, και αυτό απευθύνεται σε όλους τους πολιτικούς χώρους, δεν σας επιτρέπουν να σκεφθείτε και να κατανοήσετε;
Πάνω από 750 μετανάστες σε Λέσβο, Χίο και Κω την τελευταία εβδομάδα
Χθες τα ξημερώματα έφτασαν στην Αθήνα 109 από τους 157 μετανάστες που είχαν αποβιβαστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Γαύδο.
Πολλοί από αυτούς λόγω έλλειψης καταλυμάτων αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στην πλατεία Βικτωρίας και κάποιοι απευθύνθηκαν σε κοινότητες ομοεθνών τους για προσωρινή φιλοξενία.
Την τελευταία εβδομάδα περισσότεροι από 750 μετανάστες έχουν φτάσει με διάφορα μέσα στη Λέσβο, τη Χίο και την Κω. Μάλιστα περίπου 160 παράτυποι μετανάστες στοιβάζονταν σε άθλιες συνθήκες στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Μόνο σήμερα, Τρίτη, περίπου 100 παράτυποι μετανάστες έφτασαν μόνοι ή με τις οικογένειές τους στο λιμάνι του Πειραία. Ο προορισμός τους; Άγνωστος.
Όπως αναφέρουν τα «Νέα», από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2014 πέρασαν τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα 2.863 παράνομοι μετανάστες, ενώ φέτος το ίδιο χρονικό διάστημα, 10.445. Μάλιστα, μόλις τον προηγούμενο μήνα σχεδόν 6.500 παράτυποι μετανάστες έφτασαν σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Πηγή: tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου