Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Από το ημερολόγιο της 1ης ημέρας στη ''Χριστιανούπολη 2015'' Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.


00

Το πρωί όπως ήδη σας ενημερώσαμε, επισκεφθήκαμε το Λούνα Παρκ της Χριστιανούπολης! Εκεί μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν παιχνίδια τα οποία μπορείτε πολύ εύκολα να διοργανώσετε και εσείς στο σπίτι ή την Ενορία σας.
Το μεσημέρι φάγαμε τα μακαρονάκια με τη σάλτσα μας (ημέρα νηστείας βλέπετε) και κατά ένα παράδοξο τρόπο η Κατασκήνωση το μεσημέρι ξεκουράστηκε ήρεμα και χωρίς φωνές και φασαρίες, κάτι για το οποίο ο Αρχηγός συνεχάρη τα παιδιά το απόγευμα.
Μετά το απογευματινό και την Ελεύθερη ώρα μας, ήρθε στην κατασκήνωσή μας ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, π.Νήφων Καπογιάννης και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, οπότε και ξεκίνησε επίσημα πλέον η Α΄ Κατασκηνωτική περίοδος αγοριών δημοτικού. 

Τα παιδιά έψαλλαν και άκουσαν τον π.Νήφωνα να τους εξηγεί μερικούς από τους τρόπους με τους οποίος μπορούν να γίνουν καλύτεροι «Φίλοι Χριστού» μιας και αυτός θα είναι ο φετινός μας στόχος. 
Μετά την υποστολή της σημαίας και την πρώτη καλησπέρα (όπου είχαμε και την πρώτη «αντιπαράθεση παιδιών και στελεχών) απολαύσαμε το βραδινό μας και στη συνέχεια μας περίμενε το γήπεδο του ποδοσφαίρου για τη βραδινή μας ψυχαγωγία. Αυτό όμως σε επόμενη ανάρτηση!
Αυτή τη στιγμή τα παιδάκια σας είναι όλα για ύπνο και σκεπασμένα!
Καλό ξημέρωμα!

1
1 1 1 1 1 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου