Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ο Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ στο Ναό μας

Μέσα στο πλαίσιο των ποιμαντικών επισκέψεών του και της δυνατότητας επικοινωνίας με τον πιστό λαό της Μητροπόλεώς του, κατά την διάρκεια του Δεκαπενταυγούστου, και της προετοιμασίας για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου, θα χοχροστατήσει κατά την διάρκεια της ακολουθίας του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως, και θα ομιλήσει επίκαιρα, στον Ιερό Ναό μας.
Είναι πάντα ιδιαίτερη η χαρά και η στιγμή της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας στην Ενορία μας, καθώς με τον τρόπο αυτό επιβεβειώνουμε τους δεσμούς ενότητας και αγάπης, καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα να λαμβάνουμε την Αρχιερατική ευλογία του και κυρίως να ενισχυόμαστε και να προβληματιζόμαστε θετικά από την διδαχή του λόγου.

Να θυμίσουμε ότι η Ιερά Ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως ξεκινά στις 6.30μ.μ.  Μετά το τέλος της Ακολουθίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας θα δοθεί κέρασμα σε όλους τους ενορίτες μας και με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου