Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Σύσκεψη επί της ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ για την αναχώρηση και υποδοχή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε επί της ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ με αφορμή την αυριανή τελετή αναχώρησης της θαυματουργού Εικόνας ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ από το νησί της Πάρου προς το λιμάνι του Πειραιά.
Ο κυβερνήτης της Τορπιλακάτου, Πλωτάρχης κ. Αργυρός, καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας, τον Δήμαρχο της Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο της Πάρου κ. Κωνσταντίνο Μπιζά, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος, τον στρατιωτικό ιερέα του Ναυστάθμου Σαλαμίνας π. Αλέξιο Ιστρατόγλου και τους εκπροσώπους του Ι.Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ππολύκαρπο Μπόγρη και τους εκκλησιαστικούς επιτρόπους κ. Χαράλαμπο Γαλανάκη και κ. Δημήτριο Χαραλαμπίδη.
Συζητήθηκαν όλα τα σχετικά θέματα που αφορούν την αυριανή τελετή αναχώρησης και τα σχετικά με την άφιξη της θαυματουργού Εικόνας στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Πολύκαρπος Μπόγρης μετέφερε στην συνάντηση τις ευχαριστίες του Αιδεσιμολ. Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού ναού μας, Πρωτοπρεσβ. Δημητρίου Αρώνη δια τήν όλη επιτυχημένη αποτελεσματικότητα των προγραμματισμένων μέτρων.


Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αρτιότητα των προγραμματισμένων δράσεων και των σχετικών μέτρων δια την εύρυθμη τελετή αναχώρησης και υποδοχής της Ιεράς Εικόνας. 
Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος θα παραθέσει δείπνο στους αξιωματικούς της τορπιλακάτου σήμερα το βράδυ.
Ευχηθείτε με την βοήθεια της Παναγίας όλα αύριο να πάνε κατ'  ευχήν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου