Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η τελευταία Ιερά Παράκληση πριν την αναχώρηση της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Μέσα σε κλίμα βαθειάς κατάνυξης και συγκίνησης το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, τελέσαμε μπροστά στην Ιερά και θαυματουργή Εικόνα την τελευταία Ιερά Παράκληση λίγο πριν αναχωρήσει για το νησί της Πάρου. Αρκετοί πιστοί από πολύ νωρίς είχαν συγκεντρωθεἰ για να εναποθέσουν για άλλη μία φορά την ευχαριστία τους αλλά και τα αιτήματά τους, προς την Υπεραγία Θεοτόκο και αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίπι στην συνέχεια θα συνόδευαν την Ιερά Εικόνα στην Πάρο.
Περισσότεροι από 150 προσκυνητές συνόδευσαν επί του πλοίου μέχρι την Πάρο στην Κυρά του Αιγαίου, ολοκληρώνοντας έτσι ένα προσωπικό τους τάμα και ζώντας μία ξεχωριστή εμπειρία.
Με μάτια δακρυσμένα από την χαρά και από την εμπειρία της 15θήμερης παραμονής της Παναγίας στην ενορία μας, αποχαιρετήσαμε την Μητέρα του Θεού και των ανθρώπων, έχοντας βαθειά την συναίσθηση της προστασίας της και της αγάπης της.
 


Η Ιερά Εικόνα με αυτοκινητοπομπή με την συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΛΙμενικού Σώματος κατευθύνθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβασθεί στο πλοίο Blue Star Dilos στο οποίο τελέσθηκε Θεία Λειτουργία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου