Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ιερό μας Ναό

Μία ακόμη ενοριακή πρωτοβουλία, η οποία έχει γίνει θεσμός, πραγματοποιείται με σκοπό να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πλησίον, τον συνάνθρωπό μας, τον ασθενή και εμπερίστατο, με την ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Μία ακόμη ενοριακή πρωτοβουλία, η οποία γίνεται και θεσμός, πραγματοποιείται με σκοπό να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πλησίον, τον συνάνθρωπό μας, τον ασθενή και εμπερίστατο, με την ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Η Ενορία μας ευαισθητοποιημένη και οι ενορίτες μας με πλούσια τα αισθήματά τους, ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στο αίτημα των καιρών τόσο για την προσφορά πολλών φιαλών αίματος για τις διάφορες ανάγκες που υπάρχουν, όσο και στην πραγμάτωση ενός ισχυρού πυρήνα εθελοντών αιμοδοτών οι οποίοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και στις επόμενες Ενοριακές μας Εθελοντικές Αιμοδοσίες.

Συγκεκριμένα την Κυριακή  5 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι, Κινητή ιατρική ομάδα από το Τζάνειο Νοσοκομείο της πόλεώς μας, θα βρίσκεται στο Πνευματικό μας Κέντρο και θα επιμελείται της Αιμοδοσίας.
Σας περιμένουμε, όσοι δύνανται, να έρθετε και να συνεισφέρετε στην εκστρατεία της ΑΓΑΠΗΣ.

Τέλος από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ζητείται για όσους προσέλθουν να φέρουν μαζί τους ταυτότητα έτσι ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπί ατους.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ιερού Ναού 2104614658 και 2104616540.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου