Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Σε ευχαριστώ που με έχεις φίλο!





Η Εορτή των Εισοδίων τηε Θεοτόκου μέσα στην ευλογημένη περίοδο του σαρανταημέρου των Χριστουγέννων, έρχεται να γλυκάνει την καρδιά μας και να μας χαροποιήσει με την χαρμόσυνη είδηση της Γ'εννησης του Θεανθρώπου.
Γιορτάζει η Εκκλησία, γιορτάζουν και στην Ελλάδα στεριά και θάλλασσα. Και σαν είσαι μακρυά από το νησί σου το πρώτο πράγμα που θα ήθελες, είναι να βρεθείς στην γιορτή της Παναγιάς στον τόπο σου στην αγαπημένη Κίμωλο.
Έτσι λοιπόν κάνοντας βόλτα στο διαδίκτυο για άλλη μία φορά αισθανθήκαμε όμορφα καθώς συναντήσαμε γνωστά πρόσωπα που άφησαν το σχολείο και άλλα αγαπητά πράγματα και βρέθηκαν στο νησί τους για τα ομορφότερα στην γιορτή της Παναγίας της Οδγήτριας και των Εισοδίων Της.
Θαυμάσαμε τον φίλο μας τον Νικόλα ο οποίος από την πρώτη στιγμή τηγιορτής βρέθηκε στον Ιερό Ναό βοηθώντας με αγάπη, φιλότιμο και ευλάβεια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο τον Β΄ και τους ιερείς του Ναού στις ιερές ακολουθίες.









Από τις φωτογραφίες τον θαυμάσαμε και ευχηθήκαμε ο Θεός να του δίνει πάντα να έχει αγάπη για τα πράγματα της Εκκλησίας, να τον φωτίζει και να του πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία της καρδιάς του. Να μη λησμονήσει ποτέ τις χαρές που ζεί μέσα στην Εκκλησία και μακάρι να τις ζήσει μέχρι το τέλος της ζωής του και από διαφορετική θέση.
Γιατί είναι αλήθεια ότι φαίνεται να του πηγαίνει ένας τέτοιος ρόλος. Ο Θεός και η καρδιά του ξέρει. Και στους αγαπητούς μας Ξενοφώντα και Μαρία να βλέπουν το στερνοπούλι τους και να χαίρονται για το δώρο που ο Θεός τους έδωσε μαζί μέ την Βάσω και τον Πέτρο.
Νικόλα κάτι ακόμη μέσα από την καρδιά μου. Σε ευχαριστώ που με έχεις φίλο!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου