Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μαθητεία παρά τους πόδας των Οσίων Πορφυρίου, ΠαΪσίου και Ιακώβου. Ομιλία του π. Γεωργίου Δορμπαράκη στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 στον Πειραιά.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018, που λαμβάνουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, αύριο Σάββατο 20 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 7.00μ.μ., ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Δορμπαράκης θα μιλήσει με θέμα "Μαθητεία παρά τους πόδας των Οσίων Πορφυρίου, Παϊσίου και Ιακώβου".

Η ομιλία εντάσσεται στις πνευματικές ευκαιρίες που σύμφωνα με το πρόγραμμα των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2018 πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα μετά την τέλεση του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως, προσφέροντας επίκαιρο πνευματικό λόγο οικοδομής και αλήθειας στους πιστούς, οι οποίοι προσέρχονται τις ημέρες αυτές για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής και τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου Νεκταρίου και από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου.



Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 28 Οκτωβρίου ενώ καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα τελείται το πρωί η Θεία Λειτουργία, το μεσημέρι Ιερά Παράκληση, το απόγευμα η ακολουθία του Εσπερινού και στην συνέχεια επίκαιρη πνευματική ομιλία και το βράδυ Ιερά Αγρυπνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου