Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Αναλυτικό πρόγραμμα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018, του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.


Με την παρουσία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Σηλυβριανής και του Τιμίου Ξύλου, ξεκινούν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 16 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται στις 28 Οκτωβρίου. 

Στο δωδεκαήμερο αυτό καθημερινά θα τελείται το πρωϊ η Θεία Λειτουργία, στις 12 το μεσημέρι η Ιερά Παράκληση, στις 6 το απόγευμα ο Εσπερινός, στις 7 επίκαιρη πνευματική ομιλία και στις 9.30 το βράδυ Ιερά Αγρυπνία.

Θα έρθουν και θα ομιλήσουν στον Ιερό Ναό μας Σεβασμ. Μητροπολίτες από την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς επίσης πατέρες από διαφορετικά μέρη της Πατρίδος μας, οι οποίοι θα ωφελήσουν με τον λόγο τους τους πιστούς.
Ιερές Αγρυπνίες με λειτουργούς ιερείς από Ιερές Μονές και ενορίες διαφόρων εκκλησιαστικών περιοχών και κατανυκτικές βυζαντινές χορωδίες.
Και ακόμη πολλές ενδιαφέρουσες πνευματικές ευκαιρίες που έχουν προγραμματισθεί κια μπορείτε να τις βρείτε και να τις διαβάσετε αναλυτικά στο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Σας περιμένουμε με χαρά, συνεορταστές στην μνήμη του προστάτου μας Αγίου Δημητρίου που μαζί με την παρουσία της Παναγίας της Σηλυβριανής και του Τιμίου Ξύλου, ευχόμεθα να ευλογούν και να αγιάζουν την ζωή όλων μας.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2018
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου