Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ενορία μας.

Με κάθε λαμπρότητα, επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Ενορία μας το διήμερο 29 και 30 Ιανουαρίου.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις των προστατών της Παιδείας ξεκίνησαν την Τετάρτη το απόγευμα με τον πανηγυρικό Εσπερινό ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία.
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ήταν αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς και μαθητές των Σχολείων της Ενορίας μας, Δημοτικά Γυμνάσιο και Λύκεια, που προσήλθαν με σεβασμό τόσο στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε το πρωϊ, όσο και κατά την τέλεση της ακολουθίας της Αρτοκλασίας η οποία τελέστηκε στις 11.00 και 11.30 το πρωϊ για μαθητές και εκπαιδευτικούς των Σχολείων.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας όσο και στην ακολουθία της αρτοκλασίας αναγνώσθηκε το εόρτιο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ για την ημέρα των προστατών της Παιδείας.
Ευχόμαστε ολόψυχα και εμείς η χάρις των Αγίων να σκέπει και να ευλογεί τόσο τους εκπαιδευτικούς και μαθητές των Σχολείων μας αλλά και τους γονείς οι οποίοι με αγωνία και ευθύνη παρακολουθούν την εξέλιξη των παιδιών τους. 
 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου