Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πρόγραμμα ημέρας

 

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Πληθωρικά παρηκολούθησαν τις Ιερές Ακολουθίες του Ναού μας μέσα από το Διαδίκτυο οι πιστοί.

Χριστός ανέστη!!! 
Αγαπητοί μας αδελφοί και ενορίτες μας, θέλουμεμέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσουμε για την διαδικτυακή συμμετοχή σας στις Ιερές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας! 

Περισσότερες από 20.000 συνδέσεις, σπίτια και νοικοκυριά, περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι, στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο άνοιξαν την αγκαλιά τους και μπήκαμε στο ΣΠΙΤΙ τους και ψάλλαμε από την "Κοινήν ανάσταση των Βαΐων μέχρι το Χριστός ανέστη"!!! 

Εκατοντάδες μηνύματα, χιλιάδες ονόματα να μνημονεύσουμε, εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια απέδειξαν περίτρανα ότι αυτές τις μέρες, μπορεί οι Εκκλησίες να ήταν κλειστές αλλά ήταν ορθάνοικτες οι κατ' οίκον Εκκλησίες της καρδιάς σας και αυτές ΔΕΝ μπορεί να τις κλείσει κανένας ιός και καμία απαγόρευση! 

Άνθρωποι από την Ενορία μας, τον αγαπημένο Πειραιά μας, όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας μας  αλλά και τόσες πολλές άλλες χώρες "επισκέφθηκαν" το Ναό μας και προσκύνησαν τα Άγια Πάθη του Κυρίου μας!!! 

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τα διαβήματα σας. 
Ευχαριστούμε τους πατέρες του Ναού μας, όσους διακόνησαν το ιερό αναλόγιο, τους τεχνικούς που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι Ιερές Ακολουθίες και οι απευθείας μεταδόσεις. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου