Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Με επιτυχία η 7η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η 7η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία του Ναού μας, μέσα στον χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς με την επίβλεψη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Τζανείου Νοσοκομείου της πόλεώς μας.
Από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, ο Ιερός Ναός μας από χώρος λατρείας γίνεται χώρος προσφοράς της αγάπης μας προς τον συνάνθρωπο, τον πονεμένο και δυσκολεμένο από την αρρώστια αδελφό μας.
Το Σώμα και το Αίμα του Χριστού προσφέρει τη ζωή, το αίμα του ανθρώπου προσφορά στον πονεμένο αδελφό κατά μίμηση του μεεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. 

Περισσότεροι από 60 ασθενείς αδελφοί μας, που δεν θα τους γνωρίσουμε ποτέ, δεν θα έχουν την αγωνία της εξεύρεσης αίματος να τους προσθέτει ένα επιπλέον άγχος-βάρος στον ήδη δύσκολο σταυρό της αρρώστιας τους. 
Ο Χριστός μας δίνει το Αίμα του και εμείς μιμούμενοι Εκείνον προσφέρουμε το δικό μας αίμα ακόπως και αβάρως στους αδελφούς μας. 
Ευχηθείτε για τους αιμοδοτήσαντες να έχουν πνευματική και σωματική υγεία και ουράνια χαρά. 

Η προσέλευση ήταν συγκινητική και μάλιστα τούτη την περίοδο της πανδημίας που τελικά γίνεται ευκαιρία να αναδειχθεί το μεγαλείο της αγάπης και της προσφοράς και με αυτόν τον τρόπο, μέσα από την πρόσκληση αγάπης από την Ενορία μας, από την Εκκλησία μας. Όπως αναφέραμε προηγουμένως αυτή ήταν η 7η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία, και Θεού θέλοντος η επομένη που σχεδιάζεται θα είναι τον προσεχή Νοέμβριο του 2020.
Μακάρι να καρποφορεί το ταπεινό έργο της ενορίας μας για να δοξάζεται ο Ζωντανός Θεός.
Χριστός Ανέστη!

π. Δημήτριος Αρώνης  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου