Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022 - Με επιτυχία η 12η Ενοριακή Εθελοντικη Αιμοδοσίσ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό μας Ναό η 12η Ενοριακή μας Αιμοδοσία, χθες Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022. Η Ενοριακή μας Αιμοδοσία ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεών μας ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022, με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου Αγίου μας, Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου.

Ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία όσων ήρθαν και με διάθεση προσφοράς και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους πρός τον συνάνθρωπο και πονεμένο αδελφό μας, προσέφεραν αίμα για να καλυφθούν ανάγκες των εμπερίστατων αδελφών μας.

Τα τελευταία 10 χρόνια η Ενορία μας πρωτοπορεί δημιουργώντας Εθελοντικές Αιμοδοσίες, τα πρώτα χρόνια μία φορά κατ'  έτος ενώ τα τελευταία 3 χρόνια 2 φορές μέσα στην χρονιά.Περισσότερες από 650 φιάλες αίματος έχουν προσφερθεί από την Ενορία μας στην Τράπεζα Αίματος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και αυτήν την φορά όλους τους εθελοντές αιμοδότες της Ενορίας μας, το συνεργείο Αιμοδοσίας του Τζαννείου Νοσοκομείου Πειραιώς και τους συνεργάτες του ενοριακού μας έργου.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου