Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πρόγραμμα ημέρας

 

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Οι Άγιοι σύντροφοί μας στην αρρώστια. Άγιος Άνθιμος της Χίου και Άγιος Λουκάς ο ιατρός

 Άκου Φίλε» στην Pemptousia TV - Άνοια, πώς μας χτυπά την πόρτα - Ορθοδοξία  News Agency

 




 

  

 
Με τον Νευρολόγο - στρατιωτικό ιατρό του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, κ. Τριαντάφυλλο Ντόσκα, συνεχίζονται και σήμερα οι πνευματικές μας ομιλίες, στις εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Ενορίας μας με αφορμή τον εορτασμό του προστάτου Αγίου μας Δημητρίου.

Ο π. Τριανταφυλλος Ντόσκας θα ομιλήσει στον Ιερό μας Ναό στις 7:00μ.μ. με θέμα "Οι Άγιοι σύντροφοί μας στην αρρώστια. Άγιος Άνθιμος της Χίου και Άγιος Λουκάς ο ιατρός".

Ο κ. Τριαντάφυλλος Ντόσκας εκτός από τον επιστημονικό λόγο του διαθέτει και τον θεολογικό λόγο και την εμπειρία και έρχεται να φωτίσει πτυχές της πνευματικής μας ζωής και να οικοδομήσει τις καρδιές όλων μας. 

Αξίζει να είμαστε στην πνευματική αυτή ευκαιρία που παρέχει η Ενορία μας.

Στις 5.30μ.μ. θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και η προσκύνησις των Ιερών Λειψάνων που φυλάσσονται στον Ιερό Ναό μας.

Να σημειώσουμε ότι στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024 του Ιερού μας Ναού, έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενούμε την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Κανάλας από το νησί της Κύθνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου