Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

2ο Φεστιβάλ Ύμνων κατηχητικών συντροφιών Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Με πολύ χαρά σας προσκαλούμε στο 2ο Φεστιβάλ Ύμνων των κατηχητικών μας συντροφιών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 4:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Λυκείου Πειραιώς. 
Οι 9 κατηχητικές ομάδες της ενορίας μας εδώ και καιρό προετοιμάζουν 9 τραγούδια-ύμνους που θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ ενώ επιτροπή αποτελούμενη από μουσικούς θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία, τη μουσική, το στίχο και την παρουσίαση του κάθε ύμνου. Η κατηχητική ομάδα που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία εκτός από το τρόπαιο θα έχει και την ευκαιρία για συμμετοχή σε μια ολοήμερη εκδρομή. 
Μέσα και από αυτή την εκδήλωση θα προσπαθήσουμε να τονίσουμε στα παιδιά τις αξίες της ενότητος, συντροφικότητος, προσπάθειας αλλά και της ζεστασιάς που παρέχει η Εκκλησία μέσα από τις κατηχητικές της συντροφιές. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόεδρος της επιτροπής είναι η κ. Σταυρούλα Μέντη-Κυριακίδου υπεύθυνη μουσικής παιδείας της ενορίας μας και δασκάλα Βιολιού, ενώ συντονιστής αλλά και εμπνευστής του Φεστιβάλ είναι ο αεικίνητος υπεύθυνος ιερέας νεότητος της ενορίας μας π. Πολύκαρπος Μπόγρης.
Την Παρουσίαση για τη φετινή χρονιά έχουν αναλάβει οι:Δημήτριος Αρώνης, Φανή Πενταρβάνη και Μιχαήλ Χριστοφοράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου