Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

18η Γιορτή Λήξης ΚατηχητικώνΗ κατηχητική χρονιά ολοκληρώνεται με την ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ των Ενοριακών μας Νεανικών Δραστηριοτήτων, τηνΚυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολειου (Δερβενακιων και Π. Μαυρομιχάλη).
Οκτώ ολόκληροι μήνες στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού μας Ναού  αλλά και μέσα στον Ιερό Ναό, με επιμέλεια και υπευθυνότητα οι κατηχητές και οι κατηχήτριες δίδαξαν και έζησαν τον λόγο του Θεού.
Επίσης πολλές ήταν οι ευκαιρίες για δραστηριότητες, για συμμετοχή των νέων μας στην ζωή της Ενορίας, οι εορταστικές εκδηλώσεις, οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία και παιχνίδια αλλά καί τόσα άλλα που η μνήμη και η καρδιά των παιδιών μας θα κρατήσουν ως μοναδική εμπειρία.
Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ έχει ετοιμασθεί και θα παρουσιασθούν οι δραστηριότητές μας καθώς επίσης δρώμενα και παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά των Κατηχητικών μας Συντροφιών, ενώ θα τραγουδήσει για τα παιδιά και τους γονείς τους ο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακών τραγουδιών Βαγγέλης Κονιτόπουλος, στην νησιώτικη βραδυά που έχει ετοιμασθεί.
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε και να νοιώσουμε παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου