Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Διήμερο Εθελοντικής Ενοριακής Αιμοδοσίας - 11η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαϊου το διήμερο της 11ης Εθελοντικής Ενοριακής Αιμοδοσίας, στον Ιερό μας Ναό. 

Στην  Ενορία του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και πραγματοποιούνται μέσα στην χρονιά 2 Ενοριακές Εθελοντικές Αιμοδοσίες. 

Η πρώτη στο πλαίσιο των εορτασμών των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ, κάθε Οκτώβριο και η δεύτερη μέσα στην περίοδο του Πεντηκοσταρίου, με απόσταση 6 μηνών η μία από την άλλη. 

Επίσης είναι άξιο αναφοράς ότι κάθε Αιμοδοσία γίνεται επί διήμερο.

Και αυτή την φορά αρκετοί ενορίτες μας αλλά και φίλοι της ενοριακής μας προσπάθειας προσήλθαν στο προσκλητήριο της ΑΓΑΠΗΣ που απηύθυνε η Ενορίας μας, έτσι ώστε να γίνουμε μια ισχυρή αλυσίδα στην προσπάθεια να ανακουφίσουμε τους αδελφούς μας οι οποίοι χρειάζονται αίμα για την συνέχιση της ζωής τους αλλά και να φανερώσουμε ότι ακολουθούμε τα βήματα του πρώτου ΑΙΜΟΔΟΤΗ, του Χριστού μας ο οποίος συνεχίζει να αιματώνει την ζωή κάθε πιστού αλλά και την ζωή της ανθρωπότητας.

 



 

Αξίζει να αναφέρουμε ιδιαίτερα την παρουσία νέων παιδιών και ανθρώπων που ήλθαν και αιμοδότησαν αλλά και όλων γενικά που το διήμερο προσέφεραν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για να νοηματίσουν έτσι την ζωή των αδελφών μας που χρειάζονται το αίμα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι σε αυτές τις Ενοριακές Εθελοντικές μας Αιμοδοσίες όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει και έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες από 600 φιάλες αίματος.

Ο Θεός να ευλογήσει την προσπάθειά μας αυτή και να ευλογεί όλους τους αγαπημένους μας εθελοντές αιμοδότες.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου