Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πρόγραμμα ημέρας

 

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο «Κατά φαντασίαν ασθενής» από την θεατρική ομάδα της Ι.Μ. Πειραιώς

theatriko peiraios 1

 

Το θεατρικό έργο του Μολιέρου «Κατά φαντασίαν ασθενής», παρουσίασε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 η θεατρική ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Την παράσταση της Κυριακής παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και ο Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αχελώου κ. Νήφων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους συντελεστές για «τον κόπο, για την αγάπη» «και για τα μηνύματα τα οποία με τόση εύγλωττη και ουσιώδη δυναμική προσφέρατε», όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας πως «ήταν συγκλονιστική και εξαίρετη η ηθοποιία την οποία μας προσφέρατε και δείχνει ακριβώς το μεγαλείο της ψυχής σας. Συγχαρητήρια και θερμές, θερμές ευχαριστίες για τον χρόνο σας, για τον κόπο σας, για την αγάπη σας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα μηνύματα του έργου του Μολιέρου, σημείωσε ότι «η υγεία μας είναι πολύτιμη, αλλά δεν πρέπει ποτέ να γίνεται μοναδικό μέλημα και φοβία στη ζωή μας. Αντιθέτως, πρέπει να σεβόμεθα τον εαυτό μας, να σεβόμεθα την ιατρική τέχνη, αλλά πάντοτε με σοβαρότητα, ευθύνη και με αλήθεια». «Συγχαρητήρια θερμά για τα εξαιρετικά μηνύματα που περάσατε σήμερα σε όλους μας», είπε καταλήγοντας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαίτερα και συνεχάρη τον υπεύθυνο και σκηνοθέτη του έργου Χρήστο Παναγιώτου και όλους όσοι βοήθησαν μπροστά και πίσω από τη σκηνή.

Πηγή: romfea.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου