Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πρόγραμμα ημέρας

 

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ιδού διατί πολεμείται λυσσωδώς ο Χριστιανισμός


 

Ο γνωστός διακεκριμένος δημοσιογράφος κ. Μ. Κοττάκης, σε εύστοχο σχόλιό του, τόνισε τα εξής για την πρωτοφανή πολεμική κατά της χριστιανικής μας πίστεως:

«Ο Χριστιανισμός είναι επικίνδυνος για τον καπιταλισμό της απληστίας. Διότι ο Χριστιανισμός έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι το άτομο. Έχει στο επίκεντρο την κοινωνία και όχι την επιθυμία. 

Έχει στο επίκεντρο άυλες αξίες και όχι ευρώ και δολλάρια. Έχει στο επίκεντρό του τη συντήρηση και την αναπαραγωγή του έθνους. Όχι τη διάλυσή του!

Είναι κατ’ ουσίαν μία από τις λίγες εστίες αντιστάσεως στην οργανωμένη απόπειρα κατάργησης του έθνους κράτους, τη λαϊκότητα του οποίου μάλιστα υποστηρίζει, σε αντίθεση με το θεοκρατικό Ισλάμ. Αντιθέτως: Η αθεΐα αποχαλινώνει τα πάθη. Η ομοφυλοφιλία αυξάνει την κατανάλωση και τους τζίρους. Η παράνομη μετανάστευση εξασφαλίζει φθηνά εργατικά χέρια.

Οι ρόζ παρδαλές σημαίες εξασθενούν τις ταυτότητες. Τις γλώσσες. Τα σύνορα. Τα ήθη. Η απήχηση του Χριστιανισμού εξαναγκάζει το σύστημα να γίνεται αυταρχικό και να αποκαλύπτεται.

 

Να επιδιώκει τη δικτατορία της μοναδικής σκέψης στο δημόσιο διάλογο. Να απειλεί με διαγραφές βουλευτές κομμάτων και υπουργούς. Να προειδοποιεί για καθαιρέσεις από κοινοβουλευτικά αξιώματα.

Να απολύει εργαζομένους! Να γιατί κάποιοι θέλουν να ξεμπερδέψουν με αυτό τον άβολο και αντισυστημικό Χριστιανισμό. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, αυτό που ζούμε δεν είναι μία αποσπασματική νομοθέτηση. Υπηρετεί ένα συνολικό σχέδιο αποδόμησης της οργανωμένης κοινωνίας χάριν και ατομικών σχεδιασμών και επιθυμιών. Άς κάνουμε τους υπολογισμούς μας και άς πορευτούμε ανάλογα» (Ιστ. antinews.gr). Εύγε στον διακεκριμένο και έντιμο δημοσιογράφο κ. Μ. Κοττάκη!

orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου