Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Και φέτος όπως και κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας μας τη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Λυκείου Πειραιώς. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική και το πρόγρμμα πλούσιο. Την εκδήλωσε παρουσίασε ο Υπέυθυνος Ιερέας Νεότητος Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης. Η εορτή ξεκίνησε με ποιήματα απο τα παιδιά των τμηματων κατωτέρου του κατηχητικού.

Εν συνεχεία τα παιδιά του τμήματος προσχολικής ηλικίας μας παρουσίασαν ενα μικρό θεατρικό με τη Γέννηση του Χριστού και μας τραγούδησαν τα τρίγωνα κάλαντα με τις παιδικές φωνούλες τους.

Σειρά είχαν οι δυο χορωδίες της ενορίας μας. Η Νεανική χορωδία έψαλλε Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και τραγουδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


 Οι κυρίες της Παραδοσικής Χορωδίας μας έψαλλαν τα Βυζάντινα Κάλαντα.



Στη συνέχεια τα παιδιά του Θεατρικού Εργαστηρίου μας παρουσίασαν το Θεατρικό έργο "Στο Χριστό στο Κάστρο" σε διασκευή του Αρχιμ.Εφραιμ Παναούση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά ειχαν παρουσιάσει πριν πέντε μέρες το θεατρικό έργο στο ίδρυμα αγάπης "Ο Ιερός Χρυσόστομος".













Σειρά είχαν τα Παραδοσιακά Χορευτικά τμημτα Δημοτικού


Γυμνασίου Λυκείου που παρουσίασε χορούς απο τη Μικρά Ασία


και Ενηλίκων που παρουσίασε χορούς απο τα Κύθηρα.


 

Τέλος τα παιδιά έψαλλαν όλα μαζί τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

 
 


Αν θέλετε το φωτογραφικό υλικό της εορτής επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (pkagdimitrios@yahoo.gr) γράφοντας στο θέμα θέλω το φωτογραφικό υλικό της εορτής των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου