Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Εντυπώσεις από τους νέους που συμμετείχαν στην εκδρομή νεότητος της ενορίας μας..(2)

Ναι αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει μια οικογένεια. Όμως μέσα απ' αυτή την εκδρομή δεθήκαμε ακόμη περισσότερο ο ένας με τον άλλο, περάσαμε αξέχαστες στιγμές, τραγουδήσαμε, γλεντήσαμε. Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί. Εμμανουήλ. Β.
Ήταν μια τπέροχη εκδρομή στην οποία είμασταν όλοι μία μεγάλη παρέα. Διασκεδάσαμε ενώ συγχρόνως καλλιεργηθήκαμε πνευματικά. Ελπίζω η νεολαία της ενορίας μας να ετοιμάσει κι άλλες παρόμοιες εξορμήσεις ώστε να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους να νιώσουν αυτή την υπέροχη εμπειρία. Μιχαήλ. Χ.
 Πολλές φορές επιχειρούμε να μιλήσουμε για κάτι αλλά τα λόγια είναι φτηνά……….
            Όχι γιατί αυτό που ζωγραφίζουν είναι ψεύτικο αλλά γιατί εμείς είμαστε ακατάλληλοι για την περιγραφή………..
            Έτσι νιώθω και εγώ για να πω με λόγια πως βιωματικά ζήσαμε αυτήν την εκδρομή και τα συναισθήματα που νιώσαμε και πως μπορεί ο Χριστός να ενώνει άτομα διαφορετικά μεταξύ τους αλλά και μοναδικά…
            Η ομορφιά της φύσης η Αγιότητα των τόπων που επισκεφθήκαμε τα πατρικά χεριά του Σεβασμιώτατου Δημητριάδος Ιγνατίου , η ευλογημένη παρουσία του π.Πολυκάρπου αλλά και ο άρρητος συνδυασμός της μικρής και μεγάλης παρέα μας
Έβαλαν τις δικιές τους πινελιές στην εκδρομή μας.
            Ευχαριστώ από την καρδιά μου που με τη έγνοια κάποιων ανθρώπων ζήσαμε εμείς αυτή την εκδρομή και χαίρομαι που γεμίσαμε όλοι τα αποθέματα μας για ανα ανταποκριθούμε όλοι στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται….Μαρία. Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου