Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Εντυπώσεις από τους νέους που συμμετείχαν στην εκδρομή νεότητος της ενορίας μας..

Η εκδρομή αυτή μας έδωσε την ευκαιρία γνωριστούμε ακόμη καλύτερα, να κάνουμε όλοι μαζί παρέα και να κρατήσουμε όμορφες στιγμές.!!Γνωρίσαμε και άλλα μέρη, επισκεφθήκαμε όμορφα μοναστήρια και χάρη στον πατέρα Πολύκαρπο είχαμε την δυνατότητα να πάμε και στα Μετέωρα (που δεν ήταν στο πρόγραμμα) και γι' αυτό τον ευχαριστούμε πολύ! Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και σίγουρα θα την θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια!! Μακάρι με την χάρη του Θεού να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε τόσο τέλεια όσο αυτό το 3ημερο.Και του χρόνου να μαστε καλά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!...Φωτεινή Κ.
Περάσαμε πολύ ωραία και το καλύτερο...Μιχαήλ Χ.
Περάσαμε πολύ όμορφα στην εκδρομή στο Πήλιο, είχαμε μία πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας, και είμασταν μακριά απ' το άγχος της καθημερινότητας, και αυτό μας δημιουργούσε πολύ όμορφα συναισθήματα. Επισκεφθήκαμε πολύ ωραία μοναστήρια, ωραία τοπία, και τον πολύ όμορφο Βόλο που διασκεδάσαμε..Κάναμε πολύ πλάκα και δεν μαλώναμε γιατί είμαστε όλοι ΑΕΚ όπως ήταν το σλόγκαν της εκδρομής.Μακάρι να περνάμε πάντα τόσο όμορφα όχι μόνο στις εκδρομές αλλά και στην καθημερινότητά μας, όλοι οι αηκτζήδες και μη μαζί..Μαρία Π.
Όλοι ΑΕΚ είμαστε. Σπύρος Θ. 
Με μια λέξη όλα ήταν φανταστικά..Δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει..Σε αυτή την εκδρομή ήρθα κοντα με πολλά άτομα που ήθελα πολύ να γνωρίσω και να κάνω παρέα μαζί τους..Με χαροποίησε το γεγονός ότι με δέχτηκαν και εκείνοι στην παρέα τους....Το καλό στην παρεά μας είναι ότι υπάρχει ο Χριστός και είναι ο πιο δυνατός μας κρίκος....Σ'αυτή την εκδρομή αν και κουραστήκαμε και μερικοί θυμώσαμε κιόλας αυτό δεν μας εμπόδισε στο να περάσουμε καλά...Υπήρχε ο Χριστός που μας βοηθούσε να  ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να περάσουμε καλά όλοι μαζί σαν μία οικογένεια...Δεν θα ήθελα ποτέ να χάσω αυτή την οικογένεια που με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει φιλία και αγάπη όχι μόνο προς τους άλλους και προς τον Θεό. Να μας έχει ο Θεός καλά για να ξαναπάμε...Δήμητρα Θ.
Ξεκινήσαμε για την εκδρομή μας με την προσδοκία ότι θα περάσουμε τέλεια.. το πόσο μαγευτικά περάσαμε όμως ήταν πέρα από κάθε προσδοκία..Όλοι μαζί μία παρέα μία ψυχή, ένα γέλιο πολλές μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές...Ευτυχώς είχαμε και μερικές καλές "μαμάδες"μαζί μας που μας προστάτευαν μας κέρναγαν τσίπουρα και ένωναν τα γέλια τους με τα δικά μας..
Μαρία Δ.
Με την χάρη του Θεού όλα καλά..Ενθουσιάστηκα με τα μηνύματα των παιδιών..Παίρνουμε θάρρος για την συνέχεια του νεανικού μας έργου.Δημήτριος Α.

Παιδιά μου, είστε αξιαγάπητοι...χαίρομαι πάρα πολύ που αγαπάτε την ενορία μας σαν πνευματική σας οικογένεια..συνεχίστε και δεν θα χάσετε..Πάντοτε μαζί σας και εδώ και στον Ουρανό!! ο πνευματικός σας! π. Πολύκαρπος
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου