Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Συναυλία Παιδικής - Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, λειτουργεί η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (πρώην νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ).

Η Ορχήστρα αποτελεί ένα μοναδικό ορχηστρικό νεανικό σύνολο που αποτελείται μόνο από παιδιά, σπουδαστές μουσικής, ηλικίας 7-18 ετών, με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και λειτουργεί ουσιαστικά ως μουσική ακαδημία της πατρίδας μας. Μέλος της έχει τη δυνατότητα να γίνει κάθε παιδί που ασχολείται με την κλασσική μουσική ανεξάρτητα του τόπου διαμονής του, εφόσον βέβαια δύναται να συμμετέχει στις πρόβες, που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην περιοχή του Ρουφ.

Η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποιεί συναυλία την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Τριανόν» (Πατησίων 101, στάση ΜΕΤΡΟ Βικτώρια). 

Παρακαλούμε θερμώς να παρακολουθήσετε τη συναυλία και να ενθαρρύνετε τα παιδιά και τους νέους, που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Έχει προσκληθεί να παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου