Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος στους εορτασμούς των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2019, στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, θα χοροστατήσει, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Ενορίας μας ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019.

Ο Σεβασμιώτατος θα ανοίξει επίσημα και πανηγυρικά τον κύκλο των λατρευτικών μας εκδηλώσεων με την Θεία Λειτουργία στο τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Δημητρίου εντός του Ιερού Ναού, και η τοποθέτησή της σε προκαθορισμένο χώρο στον οποίο το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η υποδοχή της θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Παναχράντου και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα από την νήσο Άνδρο.

Ο Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος θα τελέσει την πρώτη Αρχιερατική του Θεία Λειτουργία, μετά την εις την Επίσκοπον χειροτονία του από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμον. την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, εις τον Μητροπολιτικόν Ναόν Αθηνών. 

Σας περιμένουμε συνεορταστές στην Θεία Λειτουργία και να τιμήσουμε και τον νέο Μητροπολίτη της Ελλαδικής Εκκλησίας ο οποίος και μας τιμά με την παρουσία του την Ενορία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου