Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Πώς λύνονται τα μάγια!!!

 



Σχετικά με την περίπτωση που πήρε το φως της δημοσιότητας με έναν γνωστό αστρολόγο και σκανδάλισε και μπέρδεψε πολλούς.

Έγινε ιερομόναχος για να γίνει δεσπότης όπως αναφέρει αλλά ξαναγύρισε στην παλιά του εργασία διότι δεν είχε μεγάλη διαφορά. 

Και πριν έλυνε μάγια και μετά σαν ιερέας. Το μόνο που αλλάζει είναι οι ευχές.

Μέγιστο λάθος!

Όπως αναφέρουν οι πατέρες της Εκκλησίας μας, όταν ένας μάγος καλείται να λύσει μάγια, επικαλείται έναν δυνατότερο δαίμονα να πάει να διώξει τον μικρότερο και πιο αδύναμο. Τότε εγκαθίσταται ο δυνατότερος δαίμονας και για λίγο καιρό επικρατεί ησυχία, ξεγελώντας έτσι τους ανθρώπους ότι λύθηκαν δήθεν τα μάγια. 

Ο δυνατότερος όμως δαίμονας είναι και πονηρότερος. Με φοβερή τεχνική σου κάνει μετά την ζωή κόλαση χωρίς να το αντιληφθείς και σου κλέβει την ψυχή. Αυτή είναι η λύση της μαγείας όταν καταφεύγει κάποιος σε μάγους, μέντιουμ, αστρολόγους κτλ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ!

Η δύναμη της Εκκλησίας και της Ιερωσύνης!

Όταν κάποιος καταφεύγει σε αληθινό ιερέα με αποστολική διαδοχή, να έχει δηλαδή δοσμένη εξουσία από τον ίδιο τον Θεό μέσω χειροτονίας που φθάνει αλυσιδωτά στα χρόνια των Αποστόλων, χωρίς να έχει σπάσει ποτέ (η αλυσίδα), τότε έχουμε Θεϊκή παρέμβαση.


Ο άνθρωπος που συμμετέχει σε Ιερά Μυστήρια(Εξομολόγηση, Θεία Λειτουργία, Θεία Κοινωνία) τελουμένων υπό κανονικών Ιερέων, δύσκολα μπαίνει στη ζωή του ο διάβολος.

Διότι τα μάγια δεν είναι ο Harry Potter με το μαγικό ραβδί, αλλά ο ίδιος ο διάβολος που μας κάνει άνω κάτω την ζωή.

Ο διάβολος φοβάται τον Θεό διότι μόνο ο Θεός έχει την αληθινή δύναμη και εξουσία να μας απαλλάξει από το κακό.

Άρα λοιπόν, καταφεύγουμε στην Εκκλησία, στην ιερωσύνη, στον παντοδύναμο Θεό και Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου και όχι σε μάγους κτλ.

Η Παναγία λένε οι άγιοι κλαίει μία φορά για τους αμαρτωλούς και δύο φορές για όσους ασχολούνται με αυτά διότι είναι σαν να υπογράφουν συμβόλαιο με τον διάβολο.

Μακριά από μάγους, μέντιουμ, αστρολόγους, ζώδια κτλ.

Βάλτε τον Θεό της ειρήνης και της αγάπης στη ζωή σας!

π. Γεώργιος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου