Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση κοπής Ενοριακής Αγοβασιλιάτικης πίτας.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Ενοριακής αγιοβασιλόπιτας, μέσα σε κλίμα οικογενειακής χαράς και ενότητας σε μία χαρούμενη και γεμάτη ομορφιά εκδήλωση.

Αρκετοί ήταν οι ενορίτες μας που κατέκλυσαν τον Ιερό μας Ναό συμμετέχοντας στην πρόσκληση της Ενορίας ώστε και με τον τρόπο αυτό να βιωθούν οι πνευματικοί και οικογενειακοί δεσμοί.  

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά η οποία παιάνισε επίκαιρες εορταστικές μελωδίες ενώ στην συνέχεια το Μουσικό σύνολο εγχόρδων υπό την διεύθυνση της κ. Σταυρούλας Μέντη παρουσίασε καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Ακολούθησε η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το μοίρασμα των κομματιών σε πρόσωπα συνεργατών και υπευθύνων των τομέων δραστηριότητας της Ενορίας μας. 

Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Πρωτοπρεσβ. Δημήτριος Αρώνης έκανε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της Ενορίας. Για το ποιμαντικό έργο, το φιλανθρωπικό τομέα, για την κατήχηση και τις νεανικές δραστηριότητες, την λειτουργική ζωή, τις εκδρομές και τις διάφορες δράσεις του ευρύτερου ποιμαντικού έργου.


 

Επίσης ανακοίνωσε τους στόχους και τον προγραμματισμό έργων και ευπρεπισμού του Ιερού μας Ναού ενώ τονίσθηκε ιδιαιτέρως ότι ο σημαντικώτερος στόχος είναι ο αγιασμός της ζωής μας και η αύξηση της πνευματικής μας εργασίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση δώρων τα οποία είχαν προσφερθεί από επιχειρήσεις και καταστήματα της Ενορίας μας.

Καλό και ευλογημένη χρονιά σε όλους μας.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου