Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Δέματα αγάπης Χριστουγέννων 2023.

 

 

Αγαπητοί μας ενορίτες και φίλοι του φιλανθρωπικού μας έργου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, θα θέλαμε όπως κάθε χρόνο, να απευθύνουμε έκκληση στην αγάπη σας ώστε όποιος επιθυμεί και έχει την δυνατότητα να προσφέρει στο Ναό μας τρόφιμα ώστε αυτά να διανεμηθούν στους ενδεής αδελφούς μας που διαμένουν εντός των ορίων της ενορίας μας στις 20 Δεκεμβρίου, ημέρα της προσφοράς των δεμάτων αγάπης.

Με την Χάρη κι ευλογία Του Θεού και την δική σας αγάπη και στήριξη καθημερινώς διανέμεται,από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, 80 μερἰδες φαγητού ενώ για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων θα ετοιμασθούν 170 δέματα αγάπης σε ανάλογες  οικογένειες.

Χρειαζόμαστε όσο ποτέ και την δική σας βοήθεια στο έργο αυτό και να γίνετε συνεργοί της Αγάπης.

 

 

Μπορείτε να προσφέρετε κοτόπουλο, κιμά, λάδι, κίτρινο τυρί, γάλα εβαπορέ, καφέ, ζάχαρη, μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, φασόλια, φακές, ρεβύθια, πελτέ, κονσέρβες, σοκοφρέτες, βασιλόπιτα, μελομακαρονα.

Καθημερινά στον Ναό μας από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων

Αγαπητοί μας αδελφοί ας φροντίσουμε όπως ο καθένας μας μπορεί τους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας αυτές τις Άγιες ημέρες, δίνοντας από το περίσσευμα της καρδιἀς μας την αγάπη, που ομορφαίνει το παν και για την οποία έγινε άνθρωπος και πρώτος δίδαξε δίνοντας την ζωή Του για το πλάσμα Του, ο Κύριος και Θεός μας Ιησούς Χριστός.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Μετα πολλής αγάπης

Εκ του Ενοριακου Φιλόπτωχου Ταμείου. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου