Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Πρόγραμμα ημέρας

 

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024: 3η ημέρα εκδηλώσεων, ομιλία Ηγουμένου π. Εφραίμ Παναούση

 Τη Τρἰτη 15 Οκτωβρίου, 3η ημέρα των εορταστικών εκδηλώσεων “ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024” του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, στίς 7.00 τό απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ Παναούσης Ηγούμενος της Ιεράς Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Μονής ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ, με θέμα: "Για σένα που πονάς".

Ο π. Εφραίμ στον κατάμεστο Ιερό Ναό από πιστούς ενορίτες μας και ευλαβείς προσκυνητές ανέπτυξε διεξοδικά και θεολογικά το θέμα του προσφέροντας σε πολλά επίπεδα τις επισημάνσεις και την πρακτικότητα με αναφορές κατάλληλες στο θέμα της ομιλίας του.


Μετά το τέλος της ομιλίας στον Ιερό μας Ναό πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Πνευματικού μας Κέντρου η  “Καταφυγή Διαλόγου” όπου ο π. Εφραίμ απάντησε στα πολλά ερωτήματα που του υπέβαλε το ακροατήριο.

Η 3η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με κατανυκτική αγρυπνία στην οποία λειτουργός και ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός, μετοχιάρης Ιεράς Μονής Ταξιαρχῶν Αστερίου, Υμηττού.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου