Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στον Ναό μας.


Στον Ιερό Ναό μας χοροστάτησε και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, την Κυριακή 3 Μαρτίου, Κυριακή του Ασώτου, στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων.
Ξεχωριστή και ιδιαίτερη η ημέρα αυτή καθώς είχαμε την δυνατότητα κοινής προσευχής, συμμετοχής στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, διδαχής πνευματικού λόγου από τον Σεβασμιώτατο πρός όλους μας καθώς επίσης και προτρεπτικούς επαινετικούς λόγους για την συνέχεια της διακονίας και των ενοριακών μας προσπαθειών προς δόξαν Θεού.



Κατάμεστος ο Ιερός Ναός μας απο τους πιστούς ενορίτες μας οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν τον σεβασμό και την αγάπη τους προς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας.

 




Λίγο πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χειροθέτησε και έδωσε το οφίκιο του οικονόμου εις τον νεώτερο κληρικό της ενορίας μας, π. Δημήτριο Αρώνη  στον οποίο εν συνεχεία του έδωσε την πνευματική πατρότητα, να επιτελεί δηλαδή το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, ευχόμενος να αναπαύει και να καθοδηγεί εν Κυρίω τους πιστούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου