Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Το ''Χριστουγεννιάτικο Χωριό'' του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.


xmas pireas 8
Φωτορεπορτάζ | Βαγγέλης Καρπαθάκης

Μία διαφορετική νότα μεταφέρει φέτος τα Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους, ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.
Συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου διοργανώθηκε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου από τους Ιερείς του Ιερού Ναού και τα στελέχη, εκδήλωση για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων και όχι μόνο.
Αντί εισόδου στην εκδήλωση, ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για τα δέματα αγάπης που θα προσφερθούν σε εμπερίστατους συνανθρώπους της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.
Το "Χριστουγεννιάτικο χωριό" του Ναού περιελάμβανε μουσική και χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν σχολικές κασετίνες με γεωμετρικά εργαλεία και σοκοφρέτες, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους στα κατάλληλα παιδικά φουσκωτά παιχνίδια που είχαν στηθεί τόσο μπροστά από τον Ιερό Ναό όσο και στον ανακαινισμένο άυλειο χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιαστής ήταν ο προιστάμενος του Ιερού Ναού π.Δημήτριος Αρώνης, όπου καθοδηγούσε το πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε εκπλήξεις, όπως πυροτεχνήματα και αρκούδους(μασκότ)αλλά καιμπαλονοκατασκευές, χρώματα για ζωγραφική και άλλα πολλά.
Τέλος να σημειωθεί ότι ανήμερα της Εορτής των Χριστουγέννων, μετά την Θεία Λειτουργία η χορωδία του Ιερου Ναού θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στην πλατεία του Ιερού Ναού.

Πηγή:  romfea.gr

xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1
xmas pireas 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου