Ζωντανή Αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Σχολιαζοντας την επικαιρότητα!

 


 
Για τις φονικές κατακλυσμιαίες πυρκαγιές δεν φταίνε οι ασήμαντες αμαρτίες των φτωχών αλλά η σατανική απληστία των πλουσίων. Οι μεγάλοι κατατρώνε με αδηφαγία την κτίση του Κυρίου, την κοινή χαρά και βασιλεία μικρών και μεγάλων , οικειοποιούνται την κοινή κυριαρχία και ευδαιμονία, γίνονται Σατανάς για την δημιουργία και για τα πλασματα. 
Και οι άνθρωποι της θρησκευτικής επιφάνειας μας λένε ότι μια μικρή καθημερινή αστοχία ζυγίζει στην ζυγαριά του Θεού όσο μια πράξη γενοκτονίας! Και αρα επειδή μια πεταλούδα αμαρτησε στο Τόκιο γίνονται σεισμοί στον Σ . Φρανσισκο! Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι ερμηνείες αμνηστεύουν πραγματικά εγκλήματα; 
 
Δεν είναι θέλημα Θεού να καεί ένα δάσος.Το δάσος το καίει κάποιος. Ο Θεός δεν κάνει μπιζνες με τους εμπρηστές για να τιμωρήσει τους υπολοιπους. Αν ήταν θέλημα Θεού να κάει κάτι θα ήταν όλο το ανθρωπινο γενος με την ανοησία μας οπως τις ημέρες του Νώε!Η μεγαθυμία Του τον κρατάει!
Πρέπει να παραμένουμε εξοργισμένοι με αυτά που γίνονται και να ζητάμε δικαιοσύνη. Διότι λαό που υποτάσσεται στην μοίρα του και δεν ζητάει το δικαιο τον αποστρεφεται ο Κυριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου